Voor Horeca en Retail

/Voor Horeca en Retail
Voor Horeca en Retail2019-01-31T20:56:48+00:00

Horeca & Retail

We voelen het onze plicht om met u mee te kijken naar de gemaakte kosten. We laten een figuurlijk belletje rinkelen als wij een besparing signaleren. Met andere woorden we zetten niet alleen uw cijfers correct in de administratie maar gebruiken onze “know how” om samen met u de winst te verhogen. Onnodige kosten voor uw hotel, restaurant, catering of cafébedrijf blijven bespaard.

Alleen cijfers op papier of in de computer zijn voor u geen meerwaarde. Wat wij u leveren is een kennisdienst gebaseerd op jaren lange ervaring in de horeca! Uw financiële administratie is bij ons dan ook in goede handen. Kennis en kunde zijn door ons gebundeld in een dienst die voor veel hotel, restaurant en cateringbedrijven een meerwaarde is. Waarbij wij ons realiseren dat we een goedkoop administratiekantoor zijn en dit willen blijven. U herkent ons ook aan de flexibiliteit, hulp bij kostenbesparing en het slimme gebruik van ict- oplossingen.

Door de brede en specifieke kennis die in de loop der jaren is opgedaan binnen de horeca-branche, kan gesteld worden dat De Brug Administratie en Belastingadvies daadwerkelijk van toegevoegde waarde kan zijn, om u als horeca-ondernemer optimaal van dienst te kunnen zijn.

Voor meer (kosteloze) informatie vul het volgende formulier in:

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw telefoon

    Uw bericht

    Anti-spam