Overstappers

/Overstappers
Overstappers2019-01-31T20:58:12+00:00

Overstappers

Jaarwisseling gunstig moment om over te stappen naar De Brug administratie en belasting advies.

Bent u ontevreden over de dienstverlening van uw huidige administratiekantoor of accountant en krijgt u onverwacht hoge rekeningen van hem en vraagt u zich af wat daar voor gedaan wordt, dan is het wellicht handig om eens een offerte bij De Brug administratie en belastingadvies aan te vragen.

Het fiscale jaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. 1 januari is dus een ideaal moment om over te stappen naar een nieuw administratiekantoor. De huidige boekhouder of accountant kan het afgelopen jaar afronden en De Brug administratie en belastingadvies kan op basis van deze eindcijfers van start gaan met het nieuwe jaar.

Wij voeren altijd graag eerst een kennismakingsgesprek om te kijken of er vanuit beide kanten een ‘klik’ is. Als we beiden een goed gevoel hebben bij een nieuwe samenwerking dan kan het snel geregeld zijn.

U hoeft zich geen zorgen te maken over een eventuele overstap. Uiteraard moet u de dienstverlening bij uw huidige administratiekantoor tijdig opzeggen. Wij nemen het vanaf dat moment over en vragen alle benodigde stukken op voor een correcte overzetting.

Er kunnen diverse redenen zijn om over te stappen naar een ander administratiekantoor. Hieronder volgt een, niet uitputtende, opsomming van mogelijke oorzaken:

 • Aangiften worden te laat ingediend;
 • Definitieve aanslagen wijken af van die van de accountant;
 • U heeft het gevoel dat niet alle ondernemersvoordelen volledig worden benut;
 • Elk telefoontje wordt doorberekend;
 • Geen vaste aanspreekpunt
 • Moeilijk bereikbaar

Indien u zich hierin herkent, of wegens andere redenen graag over zou willen stappen, is het misschien tijd eens een offerte op te vragen bij De Brug administratie en belastingadvies. De Brug administratie en belastingadvies hanteert een zeer transparante en eerlijke tarievenstructuur zodat vooraf direct duidelijk is wat voor welke dienstverlening berekend wordt.

In een vrijblijvend gesprek nemen wij desnoods al uw vragen door, zodat u kunt ontdekken of wij de boekhouder zijn die bij u past.

Voor meer (kosteloze) informatie vul het volgende formulier in:

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoon

  Uw bericht

  Anti-spam